Deze batônnet zit vol verrassingen: een schelp van pure chocolade met daarin een heerlijke ganache, allemaal op een stokje voor een makkelijk mee te nemen formaat. Het enige wat je moet doen is het geheel in een groot glas warme melk dopen en de magie laten gebeuren. Een zachte, intense, chocoladeachtige warme chocolade wanneer je er maar zin in hebt, dat is de belofte van deze stick!

Bij Belvas geloven we dat het mogelijk is om de cacao-industrie duurzamer te maken. Door dit product te kopen, verzeker je de boeren van onze partnercoöperaties in Peru en Santo Domingo van een behoorlijk inkomen en kies je voor een product dat meer rekening houdt met jouw gezondheid en het welzijn van de planeet. Onze producten zijn 100% fairtrade en biologisch.

Ingrediënten: cacaomassa, ongeraffineerde rietsuiker, kokosnootboter, cacaoboter, aardappelzetmeel, natuurlijk vanillearoma.

Voedingsstoffen per 100g: energie: 2475kj/597kcal; vet: 45,5g waarvan 33,1g verzadigde vetzuren; koolhydraten: 37,9g waarvan 34,3g suikers; eiwit 5,3g; zout: 0,01g.