• BIO - FAIRTRADE - GLUTENVRIJ - VEGAN Bevat: amandelen. Kan sporen van hazelnoten, pistachenoten, melk en soja bevatten. De cacao van de soort Forastero groeit in Ivoorkust en levert een smaakvol, rokerig en licht pittige chocolade die uitstekend met geroosterde amandelen en kokosnoot past. Door deze chocolade te kopen, helpt u ons project om een fabriek dichtbij de plantages in Ivoorkust te bouwen!

    Sociaal impact:

    • 960 boerenfamilies krijgen een waardig inkomen door de omschakeling naar bio-landbouw.

    Ecologisch impact:

    • 50% vermindering van het Zuid/Noord vervoersgewicht.
    • 70 ton cacaoboon dopen worden lokaal tot natuurlijk compost omgezet.
    • 100% vermindering van het gebruik van chemische stoffen voor landbouw en vervoer.
    De chocolade die het verschil maakt, hapje per hapje ! Lees alles over ons programma op: www.directcocoa.org INGREDIËNTEN: Cacaomassa°, Ongeraffineerde rietsuiker°, Kokosnoot° (5,5%), Amandelen° (5,5%), Cacaoboter°, Zeezout. °Biologische ingrediënten. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01. ►Cacao, rietsuiker en kokosnoot: Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten, totaal 94%. info.fairtrade.net/sourcing Ten minste 65% cacaobestanddelen. Voedingswaarden voor 100g: energie 2415kj/583kcal, vetten 43,7g, waarvan verzadigde vetzuren 25,9g, koolhydraten 31,4g, waarvan suikers 26,6g, eiwitten 8,7g, zout 0,50g
Go to Top