Een voorliefde voor het beste

Naast zijn fairtradecertificeringen heeft Belvas in de loop der jaren een compleet assortiment 100% biologische pralines en truffels ontwikkeld met als hoofdthema “terugkeren naar authentieke basissmaken”: pure chocolade 72% cacao minimum 50% hazelnootpraliné, “huisgemaakte” crème fraîche karamel, amandel- en pistachepraliné, ganache, enz. In onze pralines worden geen kunstmatige kleurstoffen, bewaarmiddelen, aroma’s of smaakversterkers gebruikt!

Vandaag vindt 55% van de verkoop van Belvas plaats in onafhankelijke biologische speciaalzaken in heel Europa. Exporteren als bio betekent niet alleen dat je moet voldoen aan nog strengere traceerbaarheidsnormen (HACCP), maar ook dat je audits moet accepteren om 100% biologische kwaliteit te garanderen.

We zijn biologisch gecertificeerd door Certisys.

Authentieke ingrediënten

Belvas brengt voor jou de schatten samen die de aarde te bieden heeft: cacao uit Santo Domingo voor zijn fruitige en kruidige nuances, zeer aromatische cacao uit Peru, rietsuiker uit Paraguay en heerlijk zoete kokosnoot uit Sri Lanka. De pistachenoten en hazelnoten, knapperig en lekker, komen rechtstreeks uit Murcia en Sicilië.

Belvas is altijd op zoek naar de beste ingrediënten om je smaakpapillen te prikkelen.