Bezoek onze online winkel

Dompel jezelf onder in een wereld waar smaak en geweten elkaar ontmoeten. Onze online chocoladewinkel nodigt je uit om een uitgelezen assortiment biologische en fairtrade chocolade te ontdekken, gemaakt met passie en respect voor het milieu en de producenten.

Gratis bezorging voor bestellingen boven €30

Onze authentieke ingrediënten

en kwaliteit
Herontdek de smaak van de natuur. Al onze ingrediënten zijn biologisch gecertificeerd en van de hoogste kwaliteit. Ze bevatten geen gehydrogeneerde vetten, geen palmolie, geen kleurstoffen, geen andere aroma’s dan de pure smaken van natuurlijke ingrediënten en geen conserveringsmiddelen.

Eerlijke handel

Gelabeld
Fairtrade is een georganiseerde en gecontroleerde manier om de levensstandaard van kleine producenten te verbeteren door hen een eerlijke prijs te bieden voor hun producten. Alle Belvas producten zijn Fairtrade gecertificeerd. Een eenvoudige en doeltreffende manier om telers in ontwikkelingslanden te helpen.

De chocoladefabriek

Gezinsvriendelijk en authentiek

Wij geloven in de eenvoudige smaken die de geschiedenis van de authentieke chocolademakerij hebben gemaakt: karamel, ganache, hazelnootpraliné, amandelen, kokosnoot… Al onze recepten worden met de hand bereid in ons atelier. Vandaag maken we ze elke dag met meer dan 15 personen…

Belvas named ” Groenste microbedrijf van Europa” door de Europese Commissie (EMAS award).

Belvas wil steeds verder gaan op het vlak van duurzaamheid. Bij de bouw van onze nieuwe werkplaats in Gellingen hebben we alle processen van het bedrijf herzien.

  • In 2011 werd Belvas door de Europese Commissie uitgeroepen tot “milieuvriendelijkste micro-onderneming” en mochten we in Warschau de EMAS-award in deze categorie in ontvangst nemen.
  • In zijn permanente zoektocht naar nieuwe smaken heeft Belvas een aantal internationale onderscheidingen behaald.
  • In 2012, Belvas werd genomineerd met name “Zilver” in de trofee van de Economie Verantwoordelijk voor de Netwerkallianties in regio Nord-Pas-de-Calais en won de prijs Henegouwen Horizons van de Duurzame Ontwikkeling van de provincie Henegouwen.
  • In 2013 ontving Belvas de Belgische prijs voor Toekomstige Generaties.
  • Op het gebied van hygiënenormen is Belvas gecertificeerd op het hoogste niveau. Sinds vier jaar beschikt Belvas over een BRC-certificering van niveau 1.

Onze verbintenissen

Belvas wordt gecofinancierd door het Waalse Gewest en het ELFPO.

Europees Landbouwfonds voor Plattelandsontwikkelin: Europa investeert in zijn platteland.

Belvas wordt gecofinancierd door het Waalse Gewest en het EFRO.

Het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling en het Waalse Gewest investeren in uw toekomst.

Voor meer informatie: http://europe.wallonie.be/