Tablet zonder toegevoegde suiker – Herkomst: Peru en Dominicaanse Republiek

4,30

Uitverkocht

BIO – FAIRTRADE – GLUTENVRIJ – VEGAN

Kan sporen van amandelen, hazelnoten, pistachenoten, melk en soja bevatten.

Geniet van de eerste bio-gecertificeerde chocolade zonder toegevoegde suiker!

Deze chocolade wordt gemaakt van geselecteerde bijzonder fruitige cacaobonen uit Peru en Santo Domingo.

Deze chocolade smaakt bijzonder zacht en smeuïg door het gebruik van inuline, een biologische plantaardige vezel, zonder toevoeging van suiker, stevia, maltitol of andere zoetstoffen. Een bijzondere ervaring.

De chocolade die het verschil maakt, hapje per hapje !

Lees alles over ons programma op: www.directcocoa.org

INGREDIËNTEN: Inuline°, Cacaomassa°, Cacaoboter°, Mager cacaopoeder°, Natuurlijk vanille aroma°, Emulgator: zonnebloemlecithine°.
°Biologische ingrediënten. Gecontroleerd door Certisys BE-BIO-01.
►Cacao en vanille: Fairtrade gecertificeerd, verhandeld, gecontroleerd en afkomstig van Fairtrade producenten, totaal 54%. info.fairtrade.net/sourcing
Ten minste 70% cacaobestanddelen.
Voedingswaarden voor 100g: energie 1900kj/454kcal, vetten 36,0g, waarvan verzadigde vetzuren 22,3g, koolhydraten 6,9g, waarvan suikers 4,2g, Vezels 48,5g, eiwitten 4,5g, zout 0,03g

Uitverkocht

Beschrijving

BIO – FAIRTRADE – GLUTENVRIJ – VEGAN

Kan sporen van amandelen, hazelnoten, pistachenoten, melk en soja bevatten.

Geniet van de eerste bio-gecertificeerde chocolade zonder toegevoegde suiker!

Deze chocolade wordt gemaakt van geselecteerde bijzonder fruitige cacaobonen uit Peru en Santo Domingo.

Deze chocolade smaakt bijzonder zacht en smeuïg door het gebruik van inuline, een biologische plantaardige vezel, zonder toevoeging van suiker, stevia, maltitol of andere zoetstoffen. Een bijzondere ervaring.

De chocolade die het verschil maakt, hapje per hapje !

Lees alles over ons programma op: www.directcocoa.org

Inuline is een voedingsvezel die wordt gewonnen uit de wortels van bepaalde planten. Cichoreiwortel is de meest gebruikte bron, maar de inuline die we gebruiken in het Belvas Chocolade recept zonder toegevoegde suiker wordt gewonnen uit Agave wortels.

Het wordt beschouwd als een prebioticum, in die zin dat het de ontwikkeling van de bacteriën van de darmflora stimuleert.

Het zorgt dus voor een normale darmtransit (gezondheidsclaim toegekend door de Europese Autoriteit voor voedselveiligheid).

Het is pas sinds enkele jaren dat het beschikbaar is in biologische vorm, waardoor Belvas een recept van chocolade zonder toegevoegde suiker kon ontwikkelen, gecertificeerd biologisch door het vermijden van alcoholen (polyolen), stevia, en gezoete vruchten, vaak gebruikt in recepten van chocolade met verminderde suiker.

Let op: voedingsmiddelen rijk aan inuline kunnen winderigheid veroorzaken, vooral bij mensen die daar niet aan gewend zijn. Belvas biologische inulinechocolade moet daarom met mate worden geconsumeerd. Bijvoorbeeld, één snoepje per dag.

De door Belvas gebruikte biologische agave-inuline moet niet worden verward met agavesiroop, een ander extract van dezelfde plant, maar agavesiroop is een suiker, geen vezel.

Extra informatie

Gewicht 90 g
Afmetingen 196 × 90 × 10 mm

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Tablet zonder toegevoegde suiker – Herkomst: Peru en Dominicaanse Republiek” te beoordelen
Go to Top